Російські окупанти завдали 80 пошкоджень газовій інфраструктурі області

Найбільше обстрілів здійснено по газовим мережам Куп’янська

З початку 2024 року обстрілами російських окупаційних військ завдано 80 пошкоджень газовим мережам Харківської області. Під снарядами агресора опинились газопроводи дев’яти громад: Куп’янської, Липецької, Люботинської, Великобурлуцької, Золочівської, Дергачівської, Роганської, Зміївської та Чугуївської. Понад 20 ремонтів перебитих газових комунікацій фахівці Харківської філії "Газмережі" виконали без припинення газопостачання у домівки споживачів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Внаслідок бомбардування окупантом Харківщини, за два місяці у області було пошкоджено близько 20 розподільних газопроводів середнього та низького тиску, газогони житлових будинків, газорегуляторний пункт, будівлі трьох газових дільниць у Богодухівському, Куп’янському та Чугуївському районах області.

Найбільше пошкоджень завдано ворогом газовим мережам у Куп’янській і Липецькій громадах. Це понад 40 пошкоджень у Куп’янській та 10 у Липецькій громадах.

"Попри щоденні обстріли, газовики Харківської філії "Газмережі" намагаються відремонтувати перебиті газогони протягом доби або локалізувати аварійну ситуацію без припинення газопостачання до осель.

Проведені відновлювальні роботи, лише з початку року дозволили повернути газ для більше 1000 родин, яких ворог у період холодів намагався залишити без їжі та опалення". – зазначають у Харківській філії "Газмережі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі". Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

Як росіяни використовують свої підрозділи та як кидають їх на вірну смерть – читайте за посиланням.

Читайте також: Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Що передали мешканці громади військовим – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться