До поліції Харкова доставили 25 людей: що відбувається

1000 викликів оперативно опрацювали працівники харківської поліції минулої доби

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 25 осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4300 транспортних засобів.

Упродовж доби працівники поліції вилучили з незаконного обігу 3 гранати.

У Салтівському районі поліцейські затримали раніше судимого 37-річного зловмисника, який напав на пенсіонера. Чоловік застосував щодо потерпілого перцевий балончик та відібрав банківські картки, гроші, пенсійне посвідчення. Того ж дня нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом розбійного нападу.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 18 дорожньо-транспортних пригод, в яких 18 громадян отримали травми.

Поліцейські викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі". Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

Як росіяни використовують свої підрозділи та як кидають їх на вірну смерть – читайте за посиланням.

Читайте також: Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Що передали мешканці громади військовим – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться