На Харківщині стався сильний вибух: є поранені

Унаслідок вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету постраждав 70-річний чоловік

Сьогодні, 1 березня в результаті вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету постраждав чоловік 1954 р.н. Подія трапилась близько 09:00 на дорозі між м. Барвінкове та с. Архангелівка Барвінківської громади Ізюмського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередніми даними чоловік підняв вибухівку з землі після чого та здетонувала. З мінно-вибуховою травмою правої руки постраждалого госпіталізовано до місцевої лікарні.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета телефонуйте "101", "102" або "112"", – закликають рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі". Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

Як росіяни використовують свої підрозділи та як кидають їх на вірну смерть – читайте за посиланням.

Читайте також: Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Що передали мешканці громади військовим – читайте за посиланням.

У Харківській області стартує реєстрація на грошову допомогу

Благодійний фонд Lumos Foundation спільно з Всеукраїнською громадською організацією “Україна без сиріт” за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України запроваджує у Харківській області короткострокову Програму багатоцільової грошової допомоги сім’ям з дітьми, в тому числі сім’ям ВПО. Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться