У Харківській області доставили в поліцію 30 людей: що відбувається

Поліцейські затримали людей за підозрою в причетності до ДРГ

842 виклики упродовж доби отримали працівники харківської поліції. Всі звернення поліцейські оперативно опрацювали. Більшість з них – щодо фактів крадіжок, хуліганства, привласнення чужого майна та інші. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4200 транспортних засобів.

Працівники поліції вилучили 660 патронів різного калібру.

У Київському районі в ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, одна людина загинула, 9 громадян отримали травми.

Поліцейські викрили 7 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканка м. Балаклія під час окупації населеного пункту збройними силами рф добровільно стала співпрацювати з ворогом. У липні 2022 року 49-річна жінка погодилась на пропозицію окупантів та обійняла посаду "головного економіста відділу освіти Балаклійського територіального управління" в окупаційній адміністрації. Що їй за це буде – читайте за посиланням.

Читайте також: Стало відомо, на чому їздитимуть поліцейські Харківщини (ФОТО)

Працівники поліції Харківщини отримали нові службові автомобілі для роботи на деокупованих територіях. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться