Учора на Харківщині загинув водій автобусу

Чоловік був водієм автобусу, а після виходу на пенсію займався сімейним бізнесом

Вчора, 6 березня 2024 року, під час ворожого обстрілу селища Борова загинув 70-річний місцевий мирний мешканець Леонід Олександрович Мороз. Про це повідомили в Борівській селищній раді, інформує портал "Коментарі".

Леонід Олександрович більшу частину свого життя працював у Боровій водієм автобуса. Після виходу на пенсію займався маленьким сімейним бізнесом.

"Односельці знають його як добру, щиру, порядну, хорошу людину.

Він був турботливим чоловіком, чудовим батьком, люблячим дідусем для своїх онуків і правнуків. У свої 70 був сповнений сил і життєвої енергії. Та російський агресор обірвав його життя назавжди. Велика родина осиротіла з цією непоправною втратою…

Від усієї Борівської громади висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, усім рідним і близьким загиблого. Розділяємо ваш біль скорботи, сумуємо разом з вами", – написали в громаді.

Нагадаємо, що вчора окупанти завдали удар "Іскандером-М" по селищу Борова на Ізюмщині. Загинув 70-річний чоловік, а з іншого будинку вдалося врятувати жінку, поранень зазнали також і її діти.

Читайте також: Окупанти скинули на місто Харківщини авіабомби: є загиблі

Сьогодні о 10:00 російські війська здійснили обстріл Вовчанська керованою авіабомбою. Потужними вибухами пошкоджено або знищено біля 12 приватних будинків.

В один із них було пряме потрапляння бомби, яка вбила 40-річну жінку. Рятувальники розбирали завали зруйнованого будинку та вилучили тіло загиблої.

Внаслідок іншого влучання у приватне домоволодіння постраждала 67-річна жінка – у її будинку сталось загорання конструктивних елементів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться