Харків’янин зберігав небезпечні речовини у себе вдома

У Харкові затримано закладника: чоловік зберігав вдома психотропів на майже 100 тис. гривень

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 22-річному чоловіку за фактом незаконного збуту, придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Харків’янин придбав психотропну речовину PVP, щоб у подальшому збувати її, розкладаючи закладки по місту. 6 березня цього року, під час чергової "робочої зміни" молодика зупинили правоохоронці. При собі у молодика було декілька згортків з PVP, ще один він встиг закласти.

У ході обшуку, проведеного за місцем мешкання чоловіка, виявлено та вилучені попередньо наркотичні засоби різних видів, а також електронні ваги та інше спеціальне обладнання. Вилучену речовину направлено для проведення відповідних експертиз.

Харків’янина затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Попередньо встановлено, що вартість вилученої психотропної речовини складає майже 100 тисяч грн.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до вчинення злочину, обставини, при яких підозрюваний придбав психотропи тощо.

Досудове розслідування проводить ВП № 2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Працівниця Харківського метрополітену публічно виправдовувала агресію росії

Підозрювана — 51-річна мешканка селища Хорошеве, яка працює черговою станційного поста централізації у Харківському метрополітені. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка під час виконання своїх службових обовʼязків систематично висловлювала свою чітку позицію, що підтримує дії російської федерації проти українського народу.

Вона намагалася переконати колег, що проведення АТО і ООС у Донецькій і Луганській областях — це внутрішній громадянський конфлікт.

Читайте також: Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив 7 березня в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі". За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться