Через ракетний удар місто на Харківщині має великі проблеми з водою

У Чугуєві ведуться аварійно-ремонтні роботи, щоб забезпечити людей водою

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по місту Чугуїв Харківської області, через що було пошкоджено магістральний водогін, що забезпечує водою все місто. Про це повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва, інформує портал "Коментарі".

"Значних руйнувань зазнали житлові будинки, об'єкти торгівлі та побутового обслуговування. Додаткова складна проблема — пряме влучання в магістральний водогін, який забезпечує водою все місто. Наразі міська влада разом з комунальними службами роблять все необхідне, щоб мінімізувати наслідки ворожого удару", — сказано у повідомленні.

У коментарі Суспільне Харків заступник начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігор Шепелєв, зазначив, що третина Чугуєва лишається без води внаслідок ракетного удару РФ.

Фото: Суспільне Харків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Внаслідок російської ракетної атаки по Чугуєву постраждали семеро людей, серед них дівчинка 3 років 8 місяців

8 березня близько 00:05 збройні сили рф завдали ракетний удар по центру м. Чугуїв. Пошкоджено девʼятиповерховий житловий будинок, автовокзал, готель, магазини, автомобілі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Постраждали семеро мирних мешканців: четверо чоловіків, 41-річна жінка, 16-річний хлопець та дівчинка 3 років 8 місяців. У найменшої потерпілої — поріз ноги, медики надали їй допомогу на місці. За попередніми даними, ворог вдарив по місту ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф.

Читайте також: Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив 7 березня в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі". За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться