Окупанти вдарили Шахедами біля терміналу аеропорту в Харкові – слідчі

У Слобідському районі комунальники усувають наслідки нічної атаки безпілотниками

У Харкові після нічної атаки безпілотниками в багатоповерхівках повилітали вікна. Наразі працівники КП "Харківжитлобуд" закривають вибиті вікна в будівлях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Обстеження на наявність інших пошкоджень триває.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, безпілотники влучили біля будівлі готелю в Слобідському районі – вона спалахнула. Ще два "прильоти" біля термінала аеропорту - там вибиті шибки та пошкоджені двері. Також пошкоджені два автомобілі та вікна у двох квартирах у будинку неподалік.

"Інформації про постраждалих наразі не маємо", – написав Болвінов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків та область обстріляли "Шахедами" цієї ночі

Сьогодні вночі, близько 01:40 стався масований удар безпілотниками "Shahed" по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов написав, що удар стався по обʼєкту цивільної інфраструктури в районі щільної житлової забудови.  Деталі, фото та відео – за посиланням.

Читайте також: Перший "Оскар" для України отримав фільм харків’янина Мстислава Чернова

"Це перший Оскар в історії України. І я вдячний. Але напевно я буду перший режисером на цій сцені, який би хотів не робити цей фільм", – сказав у своїй промові Мстислав Чернов. Подробиці – за посиланням.

У Харківській області готуються приймати більше людей: деталі

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при ХОВА відбулося 8 березня під головуванням заступника начальника ХОВА Євгена Іванова, інформує портал "Коментарі".

"Одним з найактуальніших питань ВПО є забезпечення житлом, створення комфортних умов у місцях компактного проживання. Адже наразі посилюються евакуаційні заходи, розширено список населених пунктів з проведення обов’язкової евакуації в примусовий спосіб родин з дітьми. Маємо бути готові приймати більше людей", – сказав Євген Іванов.

В. о. директора Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВА Тетяна Печура зауважила, що наразі планують доповнити заклади, які зможуть використовувати як місця компактного проживання. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться