У Харкові без газу міг лишитися цілий мікрорайон

Фахівці Харківської міської філії «Газмережі» ліквідували витік газу без відключення мешканців району

У Немишлянському районі міста харківські газовики провели ремонтно-відновлювальні роботи з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Усі роботи провели без відключення споживачів.

Даний газопровід є одним із тих, що забезпечує сталий газорозподіл усьому мікрорайону.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шахеди влучили біля терміналу аеропорту в Харкові – слідчі

У Харкові після нічної атаки безпілотниками в багатоповерхівках повилітали вікна. Наразі працівники КП "Харківжитлобуд" закривають вибиті вікна в будівлях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Обстеження на наявність інших пошкоджень триває.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, безпілотники влучили біля будівлі готелю в Слобідському районі – вона спалахнула. Ще два "прильоти" біля термінала аеропорту - там вибиті шибки та пошкоджені двері. Також пошкоджені два автомобілі та вікна у двох квартирах у будинку неподалік.

"Інформації про постраждалих наразі не маємо", – написав Болвінов.

Читайте також: У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

"Попри спроби окупантів посягнути на моє життя під час робочої поїздки Харківщиною декілька тижнів тому, я в строю і разом з Силами оборони працюємо над наближенням перемоги.

Роботи ще багато, але все буде Україна!" – написав Сергій Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться