У Харківському університеті попрощалися з викладачем

Чоловік загинув на фронті, виконуючи військовий обов'язок

Харківський учений, кандидат філософських наук, викладач Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" Андрій Леонідович Свящук.

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію вишу.

Андрій Свящук народився 1975 року в місті Жмеринка Вінницької області.

У 1999 році закінчив ХАІ за спеціальністю інженер-механік літакобудування. У 2000 році вступив до аспірантури ХАІ на кафедру філософії. У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на тему "Феномен маргінальності в генезисі мережевого суспільства".

З 2006 року працював у Національному аерокосмічному університеті "ХАІ".

Андрій Свящук був одружений. У нього залишилася дочка 18-ти років.

"З сумом та скорботою кафедра філософії та суспільних наук, гуманітарно-правовий факультет, ректорат та весь колектив Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" вшановують  пам'ять нашого колеги, кандидата філософських наук, доцента кафедри 701 Андрія Леонідовича Свящука, який, виконуючи військовий обов'язок, поліг за Україну", – написали в університеті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області лунають вибухи

О 12:28 у Харкові пролунав вибух. У Повітряних Силах ЗСУ оголосили повітряну тривогу, пов’язану із загрозою застосування балістичного озброєння з південного та північно-східного напрямків.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях до відбою.

Також начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко написав: "Шановні дергачівці та мешканці навколишніх населених пунктів, перебувайте в укриттях!"

Пізніше він повідомив, куди прилетіло.

Читайте також: У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

"Попри спроби окупантів посягнути на моє життя під час робочої поїздки Харківщиною декілька тижнів тому, я в строю і разом з Силами оборони працюємо над наближенням перемоги.

Роботи ще багато, але все буде Україна!" – написав Сергій Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться