Харків’янин запустив воду до газової труби та залишив сусідів без газопостачання

Вдруге з початку місяця – вода в газопроводі мешканців квартир Харкова

У Новобаварському районі Харкова "горе-майстер" залишив сусідів з 15 квартир без газу при спробі самовільно підключити газову колонку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Як результат, чоловік переплутав шланги і вода потрапила до внутрішньобудинкових газових мереж багатоповерхівки.

Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" провели обстеження системи, а також усунули воду з газопроводів та вузлів обліку газу.

Газопостачання в будинку відновлено, окрім порушника. На нього було складено відповідний акт та відключено від газопостачання: він має компенсувати збитки.

"Вкотре наголошуємо, самовільне втручання в систему газопостачання, самовільне підключення, ремонт, перенесення газового обладнання – категорично заборонено. Некваліфікований майстер може спричинити аварійну ситуацію та поставити під загрозу безпеку оточуючих. Довіряйте лише професіоналам", – закликають газовики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Виїхали з Харкова: як не отримувати нарахування за споживання газу

"Виїхали з міста. Як сповістити Харківську міську філію "Газмережі" про нашу відсутність, щоб не нараховувалося за споживання газу?" Таке питання часто ставлять харків’яни у зверненнях до Харківської міської філії "Газмережі". Там роз’яснили алгоритм дій в таких випадках, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Мешканці Харкова платять за розподіл газу, проте гроші не потрапляють на рахунки

З початку року понад 430 платежів за розподіл газу не вдалося ідентифікувати у Харківській міській філії "Газмережі". Яка причина – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться