Евакуація мешканців відбулася у Харкові: що відомо

У Харкові ліквідовано пожежу у житловій п’ятиповерхівці, евакуйовано 20 мешканців

17 березня о 17:26 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Культури Шевченківського району міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події було направлено 6 відділень служби порятунку на автоцистернах та 3 на автодрабинах. На момент прибуття вогнеборців горіли утеплювач зовнішньої стіни та балкони з 1-го по 5-й поверхи будівлі. Попередньо площа пожежі 100 кв.м. Вогнеборцями з п'ятиповерхівки було евакуйовано 20 людей.

О 18:17 пожежу було локалізовано, а о 20:30 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Богодухівській та Чугуївській громаді мешканці можуть отримати продуктові набори

У Богодухівській громаді триває видача гуманітарної допомоги від БО "Мережа 100 відсотків життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН. В Чугуївській громаді продукти можна буде отримати після реєстрації. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Харківщини попередили: що буде відбуватися

Мешканців Харківщини сьогодні попередили про можливі вибухи, які буде чутно у деяких громадах. Це триває розмінування та контрольовані підриви боєприпасів саперами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Харківську ОВА та Балаклійську МВА. Подробиці – за посиланням.

У харківську поліцію доставили сто людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться