На Харківщині застілля перейшло в поножовщину: деталі

Наніс ножові поранення братові: слідчі затримали жителя Харківщини за скоєння злочину

Днями до поліції надійшло повідомлення про те, що 39-річний мешканець села Пащенівка Коломацької територіальної громади під час вживання алкоголю завдав удар ножем в шию рідному братові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Потерпілого доставили до харківської лікарні.

За даним фактом слідчі відділення поліції № 1 Богодухівського РВП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєння злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків’янин допомагав прорвати оборону міста

Харківʼянин з першого дня повномасштабного вторгнення рф на територію України допомогав державі-агресору. Він систематично "зливав" інформацію про Сили оборони у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Всі дані він передавав своїй хрещеній, яка є однією з командирів російського диверсійно-розвідувального загону так званої "Луганської народної республіки" та використовує позивний "Багіра".

Читайте також: Кількість загиблих у Харкові збільшилася: слідчі з’ясовують, хто міг бути в будівлі

Внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу одного з районів Харкова у лікарнях перебувають 6 чоловіків із пораненнями різного ступеня важкості. Відомо про загибель п’ятьох людей.

У зв’язку з великою кількістю легкозаймистих матеріалів у будівлі і міжповерховою руйнацією площа пожежі збільшилася до 10 тисяч кв.м. Роботи тривають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться