Мешканка Харківщини працювала на окупаційну влада: чим вона займалася

Яку зарплату отримала за свою “роботу” мешканка Харківщини

Під час окупації Ізюма місцева мешканка працювала на окупаційну владу - вона роздавала російську гуманітарну допомогу, а зараз переховується від слідства. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

36-річній жінці за процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області було заочно повідомлено про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

Дізнання встановило, що під час окупації м. Ізюм російськими військовими місцева мешканка добровільно працевлаштувалась до окупаційної адміністрації. До повномасштабного вторгнення підозрювана працювала продавчинею у місцевому магазині.

Під час окупації жінка обійняла посаду “начальника отдела персонифицированного учёта и автоматической обработки информации Управления труда и социальной политики”.

Нова “керівниця” організовувала видачу пакетів з російською гуманітарною допомогою місцевим колаборантам. За роботу на окупантів вона отримувала 45 тисяч російських рублів. 

pictureЗараз жінка переховується від слідства на території Росії, вирішується питання щодо оголошення її у розшук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області планують оголосити примусову евакуацію в окремих районах. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов прояснив необхідність такого рішення

Також Олег Синєгубов прокоментував “заяви” ворога щодо ймовірного наступу на Харків та область. Ознайомитися детальніше з думкою очільника області можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться