Сім дітей на Харківщині забрали у матері та госпіталізували: причини (ФОТО)

Чому поліцейським довелося забрати дітей у матері

Правоохоронці Харківської області виявили сім'ю, в якій мати не доглядає за дітьми, зловживає алкогольними напоями та не хоче лікуватися. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що 2 квітня було виявлено факт неналежного догляду за неповнолітніми дітьми. Заходи провели працівники сектору ювенальної превенції та поліцейські офіцери громади Харківського районного управління поліції № 1 спільно зі спеціалістами служби у справах дітей Південної міської ради Харківського району.

“38-річна матір зловживає алкогольними напоями, відмовляється від примусового лікування та залишила без піклування та догляду свої сімох дітей”, - йдеться в повідомленні. 

Також правоохоронці уточнили, що у матері п’ять дівчат від 3 до 13 років та двоє хлопців віком 1 та 5 років. Діти залишаються без догляду, у помешканні незадовільні санітарно-гігієнічні умови проживання.

“Наразі дітей вилучили та помістили в лікарню. Життю та здоров’ю малечі нічого не загрожує”, - уточнили в поліції.

pictureРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що в поліцію Харкова та Харківської області минулої доби доставили 100 осіб. В місті та регіоні проводять перевірки - виявляють ДРГ, незаконну зброю та наркотики. Детальніше про ситуацію в області минулої доби читайте за посиланням

В Харківській області борються із самовільним спалюванням сміття, листя та сухої трави. Рятувальники неодноразово нагадували, що такі дії можуть призводити до масштабних пожеж. Як карають порушників у Харківській області, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться