У полі на Харківщині було гучно: що сталося (ФОТО)

У поліції звернулися до мешканців Харківщини

Ситуація з мінуваннями територій Харківщини залишається складною - попри попередження та роботи з розмінування трапляються підриви на вибухових пристроях. У понеділок, 15 квітня, території Донецької громади Харківщини на вибуховому предметі підірвався тракторист. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

У поліції уточнили, що 55-річний чоловік наїхав трактором на невстановлений вибуховий пристрій під час польових робіт, внаслідок чого пристрій здетонував. Водій від госпіталізації відмовився, а транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

pictureПовідомлення про подію в полі поблизу села Явірське надійшло до чергової частини відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області 15 квітня.

Слідчими вирішується питання щодо внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Шановні громадяни, вкотре нагадуємо вам, що мінна небезпека на сьогодні є дуже високою на деокупованій території та у населених пунктах, де велись активні бойові дії. Будьте уважні! Не підходьте та не торкайтеся вибухових пристроїв. У разі виявлення небезпечного предмета телефонуйте на спеціальні лінії “101”, “102”, - наголосили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Слобожанському лісовому офісі розповіли, які зміни запровадили в лісах через високу загрозу пожежної небезпеки

Читайте також, про результати перевірок, які проводять правоохоронці. За добу до поліції потрапили 100 осіб. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться