Мешканцям Харкова та області нагадали про відповідальність за неправдивий виклик екстрених служб

Які штрафи передбачені за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб

Правоохоронці звернулися до мешканців Харкова та Харківської області та нагадали про відповідальність за неправдивий виклик екстрених служб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

“Ми завжди допоможемо тим, хто потребує нашої допомоги та телефонує на лінію 102. Проте, завжди будемо справедливими та притягнемо до відповідальності кожного, хто це робить задля розваг”, - звернулися до громадян правоохоронці.

У поліції нагадали, що за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

“Пам’ятайте: коли ви здійснюєте такий виклик, хтось інший лишається без допомоги, яка йому вкрай необхідна. Будьте відповідальними громадянами країни”, - наголосили у патрульній поліції.

Нагадаємо, що у Харківській області шукають дівчинку - вона пішла на прогулянку 28 квітня та не повернулася додому. У поліції повідомили прикмети дитини та звернулися до громадян. Детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові покарали ухилянтів. Покарання отримали чоловіки віком 35 і 28 років. Прокурори довели, що в січні обох чоловіків за результатами проходження військово-лікарської комісії було визнано придатними до проходження військової служби. Однак надалі, отримавши бойові повістки в січні та лютому цього року відповідно, вони до Слобідського ОРТЦК та СП не з’явилися. Яке покарання отримали чоловіки за ухилення від мобілізації, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться