На Харківщині учора евакуювали понад сто дітей

Дітей вивозять разом з родинами на Харківщині

З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовано 111 дітей з родинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, із Золочівської громади евакуювали 15 дітей; Борівської громади — 4; Дергачівська громада — 62; Липецька громада — 30.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія посилила наступ на Куп’янщині: подробиці

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області.

Нагадаємо, що учора близько 10 години окупанти здійснили обстріл КАБами по селищу Золочів Богодухівського району. Відомо про двоє загиблих та тринадцять постраждалих цивільних людей, серед них — 11 річний хлопець. Загинули місцеві – чоловік 62 років та його 38-річна невістка, перебували у автівці в районі влучання ворожого КАБу. Чоловік загинув у свій день народження.

Жахливі фото обстрілу – дивіться за посиланням.

Також дві людини вбили окупанти на Харківщині учора – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові з’явився новий департамент з мобілізаційної роботи

Рішенням сесії Харківської міської ради до структури виконавчих органів 30 квітня була внесена низка змін. Так, Департамент по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту був перейменований на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міськради. Крім того, була припинена діяльність Управління цивільного захисту Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться