Окупанти обстріляли Харківську область: жінка від поранень не вижила (ОБНОВЛЕНО)

Було поранено жінку у Куп’янському районі

Близько 12 години окупанти обстріляли село Лелюківку Шевченківської громади, що на Куп'янщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В результаті травми отримала 67-річна жінка. Її доставили до медичного закладу.

На жаль, жінка померла в лікарні, повідомив голова ХОВА.

ОНОВЛЕНО: Російська армія обстріляла с. Липці на Харківщині: загинула мирна мешканка

За даними Харківської обласної прокуратури, 1 травня близько 16:10 російські військові обстріляли с. Липці Харківського району. Зафіксовано пряме влучання у житловий будинок.

Осколкові поранення отримала 78-річна жінка. Від отриманих травм вона померла.

За попередніми даними, окупанти били по селу з міномета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харківщини: є загиблі та поранені

Сьогодні о 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по селищу Золочів Богодухівського району. Відомо про двоє загиблих та шість постраждалих цивільних людей, серед них — 11 річний хлопець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Загинули чоловік 62 років та 38-річна жінка, обидва місцеві, перебували у автівці в районі влучання ворожого КАБу. Чоловік загинув у свій день народження.

74-річна жінка та 77-річний цивільний чоловік були госпіталізовані до медичного закладу з вибуховими травмами. Їх стан оцінюється як середній. 35-річному пораненому чоловіку з легким станом надали допомогу амбулаторно. Також постраждали 50-річний чоловік, 41-річна жінка та 11-річний хлопчик. Усім надана необхідна меддопомога.

Жахливі фото обстрілу – дивіться за посиланням.

Читайте також: Для дітей військових від сьогодні почнуть діяти пільги на навчання у деяких закладах

З 1 травня 2024 року починають діяти додаткові пільги з оплати навчання в комунальних початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах Харкова, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету. Відповідне рішення було ухвалене учора, 30 квітня, на позачерговій сесії міськради, інформує портал "Коментарі". Яким категоріям учнів встановлена пільга у розмірі 100% - читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться