На Харківщині знайшли тіло ще одного загиблого

Чоловік від учора вважався зниклим безвісти

Підрозділи водолазної служби ДСНС у с. Черкаська Лозова виявили фрагменти тіла чоловіка. Дані встановлюються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Кількість загиблих внаслідок удару окупантів по базі відпочинку збільшилася до семи людей.

Постраждали - 28 осіб.

Зазначимо, що у Харківській обласній прокуратурі повідомили, що 51-річного чоловіка, який працював різноробочим на базі відпочинку, не могли знайти до сьогодні та оголосили безвісти зниклим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині понад чотири тисячі ухилянтів – ЗМІ

З'ясувалося, що військкоми передали до НПУ інформацію про 94,5 тисяч осіб, які ухиляються від явки до ТЦК.

На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянтів. "Під час відпрацювання звернень поліцейськими було встановлено та доставлено 1954 осіб до районних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки", – повідомив заступник начальника ГУНП у Харківській області Віталій Гузь у відповіді на інформаційний запит журналістів.

Хто на першому місці серед регіонів – читайте за посиланням.

Читайте також: Що робиться на фронті Харківщини станом на ранок

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник станом на ранок повідомив, що противник продовжує спроби атакувати українські Сили оборони за підтримки авіації у Вовчанську, Старицях, Зеленому та у напрямку на Липці.

"Загальна ситуація продовжує бути складною. Упродовж доби на цій ділянці фронту відбулось понад 10 бойових зіткнень. Тим не менш, обстановка контрольована. Українські захисники діють ефективно, завдаючи ворогу втрат. Згідно з оперативними даними, за тиждень російська армія втратила орієнтовано 1572 окупанта та 263 одиниці озброєння та військової техніки", – зазначив Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться