У центрі Харкова згорів ресторан (ФОТО)

У Харкові вогнеборці ліквідували пожежу в кафе

23 травня о 05:14 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в кафе на вул. Ярослава Мудрого у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Коли до місця пригоди прибули рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини, горів літній майданчик кафе на площі 80 кв.м. Вогонь загрожував сусідній будівлі. Тож рятувальники доклали максимум зусиль, аби врятувати її.

О 05:28 їм вдалось локалізувати полум’я та о 05:51 повністю ліквідувати його. Постраждалих немає. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харківській області видаватимуть гуманітарну допомогу: де можна отримати

У громаді на Харківщині сьогодні, 23 травня, можна отримати продуктові набори. Допомогу видаватимуть з 9 години переселенцям, які зареєстровані у громаді. Набір видаватиметься на одну сім’ю. Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюється.

Читайте також: Депутати Одеської міськради підтримали виділення 36 млн гривень військовим підрозділам Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Одеської міської ради. 

Напередодні мер Одеси Геннадій Труханов зв'язувався з командувачем оперативно-тактичного угруповання військ "Харків", бригадним генералом Михайлом Драпатим для узгодження потреб військових частин.

"Коли ми побачили ситуацію на Харківщині, у Харкові, то одразу зібралися депутатськими фракціями, щоб обговорити спроможність нашого бюджету і запропонували допомогу від Одеської громади. Ми з перших днів вторгнення на зв'язку з Харковом, але наразі там як ніколи потрібна наша допомога", - сказав Геннадій Труханов.

Також учора на онлайн-зв'язку з Одесою був мер Харкова Ігор Терехов. Він подякував одеситам за підтримку харків'ян.

У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться