У Харківській області діють графіки відключення світла

Масові відключення світла по громадах Харківської області

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).

В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни,зазначають у громаді. Детально з населеними пунктами та адресами, де не буде світла сьогодні, – можна ознайомитися за посиланням.

Також за повідомленням АТ "Харківобленерго" у зв‘язку з виконанням  ремонтних робіт сьогодні, 23 січня, з 9:00 до 17:00 відбудуться відключення електропостачання в с. Новоберецьке вулиць Зелена, Лісна, Слобожанська та Харківська.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри наслідків ракетного удару по Харкову (ФОТО)

Четверо загиблих та понад 40 травмованих: прокурори працюють на місцях ракетних ударів по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Порізи від скла отримав 15-річний хлопець, від госпіталізації відмовився. Поранено 71-річну жінку, її доставлено до лікарні.

Станом на зараз відомо про чотирьох загиблих: двох чоловіків та двох жінок. Щонайменше 40 осіб травмовано, серед них троє неповнолітніх дівчат 11, 14, 17 років та поліцейський.

Дані уточнюються, рятувальна операція триває.

До мешканців Харкова та району звернулися щодо газу

Внаслідок ракетних обстрілів у одному з селищ Харківського району тимчасово відсутнє газопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

"Просимо мешканців передмістя Харкова у яких відсутня подача газу, самостійно перекрити крани перед газовими приладами, для безпечного проведення відновлювальних робіт. Наразі робиться все можливе для скорішого відновлення газопостачання у оселі", – пишуть у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться