Вночі ворог вдарив по цивільній залізничній інфраструктурі на Харківщині

Поїзди усіх сполучень курсують за графіком

Ворог не полишає цілеспрямованих спроб зупинити залізницю на Харківщині. Вночі він знову вдарив по цивільній залізничній інфраструктурі. Про це повідомили в Укрзалізниці, інформує портал "Коментарі".

Внаслідок обстрілу пошкоджено колії, будівлі, неробочі вантажні вагони та вагон електропоїзда.

На щастя, без жертв і травмованих.

Поїзди далекого та приміського сполучення курсують за графіком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти втрачають безліч техніки та особового складу на Харківщині

Попри спроби окупантів атакувати наші позиції за активної підтримки авіації, на Харківському напрямку ситуація стабільна та знаходиться під контролем. Українські Сили оборони тримають захист, проводять контрзаходи та завдають ворогу відчутних втрат. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник, інформує портал "Коментарі".

Зокрема, протягом доби росіяни залишились без двох танків, двох гармат, системи залпового вогню, автомобільної та спецтехніки.

Тривають бої.

"На Куп’янському напрямку протягом доби російські війська понад 20 разів вступали в бойові зіткнення з нашими оборонцями. У підсумку близько сотні окупантів отримали поранення та були знищені. Також демілітаризовано бліндаж, два склади з БК, близько 70 одиниць озброєння та техніки", – зазначив Сергій Мельник.

Читайте також: Ворожі пропагандисти знову розганяють фейк про події у Харкові

Російські пропагандисти повідомили несамовиту історію про те, що начебто у Харкові біля місця дислокації спецпідрозділу ГУР МО “Кракен” виявили покаліченого лосеня. Буцімто його поранило вибухом гранати – довелося витягти багато уламків, що не були схожі на снарядні. Але, на жаль, попри допомогу, лосеня загинуло. Росіяни задаються питанням, для чого “кракенівці” таке скоїли і врочать, що таке саме розпочнуть робити з місцевими мешканцями.

Насправді це чергова російська вигадка, зазначають у Харківському антикорупційному центрі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться