У Харківській області пролунав вибух: є поранені

У Купʼянську внаслідок підриву на ворожій міні травмовано мирного жителя

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 24 травня близько 9:30 у лісосмузі у м. Купʼянськ 29-річний чоловік наступив на міну, залишену російськими військовими під час окупації населеного пункту.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження, його ушпиталено.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворожі пропагандисти знову розганяють фейк про події у Харкові

Російські пропагандисти повідомили несамовиту історію про те, що начебто у Харкові біля місця дислокації спецпідрозділу ГУР МО “Кракен” виявили покаліченого лосеня. Буцімто його поранило вибухом гранати – довелося витягти багато уламків, що не були схожі на снарядні. Але, на жаль, попри допомогу, лосеня загинуло. Росіяни задаються питанням, для чого “кракенівці” таке скоїли і врочать, що таке саме розпочнуть робити з місцевими мешканцями.

Насправді це чергова російська вигадка, зазначають у Харківському антикорупційному центрі.

Читайте також: У ході перевірочних заходів прикордонники виявили поблизу населеного пункту Тисаашвань Ужгородського району легковий автомобіль марки Volkswagen, який рухався в бік Угорщини.

У машині перебували п’ятеро пасажирів – четверо харків’ян та один житель Запоріжжя. Як встановили оперативники, особи сконтактувалися у Харкові з невідомим, який за грошову винагороду зобов’язався переправити їх через кордон. Чоловік керував діями "клієнтів" дистанційно. За такий "комплект послуг" вони сплатили йому по 14000 доларів США. Що буде харків’янам та переправнику – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться