У ХОВА просять мешканців Харкова закрити вікна

Наразі пожежу у гіпермаркеті локалізовано

У Харкові о 17:45 пожежу будівельного гіпермаркету локалізовано. За попередніми даними внаслідок авіаударів загинуло 2 людини, 24 - постраждало. Триває гасіння пожежі. Про це повідомили у ДСНС України, інформує портал "Коментарі".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону повідомив, що дві людини загинули. Це чоловіки, які працювали в гіпермаркеті.

Щонайменше 25 — поранено. Частина персоналу гіпермаркета наразі ще розшукується. Дані оновлюються.

Через те, що палають будівельні речовини та матеріали, мешканців просять зачинити вікна, щоб уберегти себе.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що 25 травня близько 16:00 зс рф завдали авіаудари по Київському району м. Харкова.

Російська армія вдарила по місту двома УМПБ Д30-СН. Удари були завдані з території бєлгородської області рф.

Зафіксовано влучання по території будівельного гіпермаркету, в якому перебувало більше ніж 200 людей. Спалахнула масштабна пожежа.

Станом на зараз відомо про двох загиблих чоловіків — співробітників цього будівельного гіпермаркету. 24 людини травмовані. Одинадцять співробітників гіпермаркету не виходять на звʼязок. Рятувальні роботи тривають.

На місці працюють прокурори та слідчі поліції з метою фіксації воєнного злочину.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 КК України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти обстріляли Харків: є загиблі та поранені

Сьогодні близько 16 години у Харкові пролунали потужні вибухи. Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив про приліт у спальному районі міста, у щільній цивільній забудові. Усі відповідні служби працюють на місці влучання.

Влучання сталося у будівельний гіпермаркет у Салтівському районі міста. Мер Терехов станом на 16:32 повідомив про двох загиблих.

Президент України Володимир Зеленський опублікував відео жахливої пожежі внаслідок прильотів авіабомб по гіпермаркету у Харкові та відреагував на трагедію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться