Компанія «Епіцентр К» зробила заяву про трагедію у Харкові

Ворог знищив ТЦ Епіцентр у Харкові, загинули люди

Внаслідок жахливого спланованого терористичного удару російських військ по торговому центру Епіцентр у Харкові почалася масштабна пожежа, є загиблі та поранені.

Як повідомили в адміністрації торгового центру, після оголошення повітряної тривоги персонал зробив все можливе задля якнайшвидшої евакуації відвідувачів та співробітників. Проте два удари по центральній частині будівлі відбулися за лічені хвилини після отримання сигналу про небезпеку. Внаслідок атаки почалася масштабна пожежа. Про це повідомили на офіційній сторінці компанії "Епіцентр К".

На цей момент відомо про двох загиблих працівників торгового центру. Ще 11 працівників ТЦ не виходять на зв’язок. Дані про кількість постраждалих відвідувачів  уточнюються. На місці події працюють рятувальники та пожежники.

"Компанія “Епіцентр” висловлює сум та глибокі співчуття родинам загиблих та поранених. Сімʼям  працівників буде надано всю необхідну підтримку.

Об’єкти національної мережі Епіцентр, які забезпечують населення всіма необхідними товарами, вже не вперше були атаковані загарбниками. Раніше ворог повністю зруйнував шість торгових центрів компанії в Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові, Херсоні та Нікополі. Ще частина об’єктів мережі припинила роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та захоплення українських територій окупаційними військами.

Знищений ТЦ Епіцентр у Харкові було відкрито у 2014 році. Його загальна площа складала 13 300 кв. м", - зазначили у компанії.

Станом на 18:38 кількість постраждалих зросла до 33 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У ХОВА просять мешканців Харкова закрити вікна

У Харкові о 17:45 пожежу будівельного гіпермаркету локалізовано. За попередніми даними внаслідок авіаударів загинуло 2 людини, 24 - постраждало. Триває гасіння пожежі. Про це повідомили у ДСНС України, інформує портал "Коментарі".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону повідомив, що дві людини загинули. Це чоловіки, які працювали в гіпермаркеті.

Щонайменше 25 — поранено. Частина персоналу гіпермаркета наразі ще розшукується. Дані оновлюються.

Через те, що палають будівельні речовини та матеріали, мешканців просять зачинити вікна, щоб уберегти себе.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться