Харків знову у жалобі

Ігор Терехов оголосив День жалоби за загиблими внаслідок удару по гіпермаркету

27-ме травня оголошене Днем жалоби в місті Харкові. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє портал "Коментарі".

На знак скорботи за загиблими 25 травня внаслідок ворожого удару по об’єкту цивільної інфраструктури на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій буде приспущений Державний прапор з чорною стрічкою.

Також буде заборонена розважальна музика на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти обстріляли Харків: є загиблі та поранені

У суботу, 25 травня близько 16 години у Харкові пролунали потужні вибухи. Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив про приліт у спальному районі міста, у щільній цивільній забудові. Усі відповідні служби працюють на місці влучання.

Влучання сталося у будівельний гіпермаркет "Епіцентр" у Салтівському районі міста. Наразі відомо про 14 загиблих, серед яких 12-річна дівчинка та її мама. Вісім людей вважаються зниклими безвісти.

Президент України Володимир Зеленський опублікував відео жахливої пожежі внаслідок прильотів авіабомб по гіпермаркету у Харкові та відреагував на трагедію.

Читайте також: 25 травня близько 19:00 зс рф завдали ракетний удар по Шевченківському району м. Харкова. Ворог вдарив по місту ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф, повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков.

Зафіксовано влучання по офісних приміщеннях. Зазнали пошкоджень також адміністративні будівлі, супермаркет, магазини, житлові будинки.

Станом на зараз відомо про 25 поранених, серед них 13-річний хлопець. Дитина у важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться