На Харківщині знайшли тіла двох людей: що з ними сталося

Чоловіки, ймовірно, йшли на риболовлю, проте загинули

Співробітники Національної поліції під час пошукових заходів виявили в лiсосмузi поблизу с. Iвашки Богодухівського району тіла двох місцевих мешканців, 1976 та 2000 років народження. Про це у ранковому зведенні повідомили в обласному главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

За попередньою інформацією чоловіки 24 травня пішли на риболовлю та підірвалися на вибуховому пристрої.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов оголосив День жалоби за загиблими внаслідок удару по гіпермаркету

27-ме травня оголошене Днем жалоби в місті Харкові. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє портал "Коментарі".

На знак скорботи за загиблими 25 травня внаслідок ворожого удару по об’єкту цивільної інфраструктури на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій буде приспущений Державний прапор з чорною стрічкою. Які ще діють заборони сьогодні – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти йдуть в наступ на Харківщині: чи мають успіхи

Російський агресор намагається використати перевагу в живій силі та техніці та підтримку з повітря. Українські воїни дають бій ворогу, а на окремих напрямках – самі здійснюють результативні штурмові дії для покращення стійкості оборони та відновлення позицій. Цієї доби Повітряні сили та ракетні війська і артилерія уразили 16 районів зосередження живої сили окупантів.

На Харківському напрямку відбулося 12 бойових зіткнень. Відбито 10 атак у районах сіл Липці і Тернова, тривають бої в районах Вовчанська та Стариці.

На Куп’янському напрямку противник 22 рази намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Бойові дії відбувалися зокрема в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Новоєгорівка, Дружелюбівка, Греківка та Невське. На даний час продовжуються бої поблизу  Петропавлівки, Берестового і Новоєгорівки.

Чи є успіхи в окупантів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться