Сьогодні харків’яни залишаться без води: де саме

На вулиці Академічній проведуть ремонт на магістралі

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на магістралі D=200 мм на вулиці Академічній, тимчасово з 09:00 до 17:00 28 травня буде припинено водопостачання деяких вулиць селища П'ятихатки (Київський район) за адресами: вул. Академіка Вольтера, 5, пр. Академіка Курчатова, 5-17, пр.-д Євпаторійський, 1-5 (непарна), 2 (парна). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал".

На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП "Харківводоканал".

Також на підприємстві переконливо нагадують харків'янам про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. 

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Компанія "Епіцентр К" підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові

Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Про це повідомили у компанії "Епіцентр К", інформує портал "Коментарі".

Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться