«З Харкова виїжджають люди», – Терехов про настрій харків’ян

Люди дуже налякані, дехто виїжджає – мер про ситуацію в Харкові

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих.

“Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова ”, – сказав мер.

Він зазначив, проблем із виїздом із міста немає. Якщо люди хочуть виїхати, то допомагають волонтери і комунальні установи. При цьому саме до Харкова евакуйовують мешканців територій Харківської області, детривають бойові дії.

“Дуже багато людей переїхало до Харкова із зони активних бойових дій, з деокупованих територій. За цей тиждень ми розмістили в Харкові понад 11 тисяч людей, які переїхали до нас. Ми розміщуємо їх у гуртожитках і робимо все для того, щоб вони почували себе більш-менш у нормальних умовах“, – зазначив мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. 

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Компанія "Епіцентр К" підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться