Харківський районний ТЦК вночі намагалися спалити – подробиці

У Харкові в ніч на 27 травня була спроба підпалу дверей будівлі районного ТЦК та СП

Харківський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив про спробу умисного підпалу в одному з районних ТЦК у Харкові учора вночі, інформує портал "Коментарі".

"Невстановлена поки що особа кинула пляшку з горючою рідиною у двері будівлі. Загоряння було ліквідоване силами чергової зміни, будівля не пошкоджена. Постраждалих не було.

Про подію було негайно було проінформовано правоохоронні органи. Розпочато кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Командування  Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки надає повне сприяння роботі правоохоронців", – зазначили в Харківському ОТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих.

“Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова ”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. 

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться