У Харкові врятували собаку, яка потрапила під обстріл у Вовчанську

КП «Центр поводження з тваринами» надало допомогу евакуйованій з Вовчанська собаці

Ерна (так звати собаку) евакуювалась до Харкова разом зі своїми господарями. Під час обстрілів Вовчанська уламком снаряду тварині поранило ногу.

Ветеринари клініки КП "Центр поводження з тваринами" оперативно зробили необхідні аналізи, рентген та провели операцію.

Всі витрати на лікування та перетримку собаки підприємство взяло на себе. Зараз Ерна проходить відновлення, і, як тільки її власники знайдуть житло, де можна мешкати з собакою, вона повернеться в родину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих.

“Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. 

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться