Мер Харкова розповів, що робиться у місті після нічних «прильотів»

Комунальні служби усувають наслідки обстрілу, який стався сьогодні вночі, 30 травня

Вночі окупанти вдарили по Харкову та Харківському району ракетами. Комунальні служби працюють майже одразу після "прильотів", щоб ліквідувати усі наслідки.

Як повідомив в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов, ворог завдав ударів по об’єкту критичної інфраструктури. 

"На місці прильоту перебитий газогін. Пошкоджень також зазнали 23 житлові будинки, розташовані поряд. З п’ятої години ранку відповідні служби працюють над усуненням наслідків обстрілу", - розповів мер.

За даними поліції, військові російської федерації здійснили обстріл Харкова з ЗРК С-300. Внаслідок влучання ворожої ракети по критичній інфраструктурі пошкоджені житлові будинки у Слобідському та Немишлянському районах.

Незначні ушкодження та гостру реакцію на стрес отримали шестеро людей. Жінку з легкими тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Також ракетні удари прийшлися по Малоданилівській громаді, що під Харковом. Наслідки ворожих обстрілів повідомив селищний голова Олександр Гололобов. Фото – за посиланням.

Читайте також: Для підвищення оперативності в управлінні та вирішенні проблемних питань з нарощування наших сил та засобів на активних ділянках фронту Головнокомандувач ЗС генерал-полковник Олександр Сирський працював у бригадах та батальйонах, які ведуть оборону  на Харківському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться