Куди звертатися постраждалим від обстрілу Харкова (контакти)

До уваги мешканців Салтівського району, які постраждали внаслідок обстрілу

Харків’янам, які залишилися без житла або чиє житло було частково зруйноване, надають необхідну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Якщо вам потрібні речі першої необхідності або житло для тимчасового проживання, звертайтеся до Адміністрації Салтівського району за тел.: (057) 725-29-39", – зазначили у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де у Харкові можна зігрітися, поїсти, випити чаю та отримати допомогу після обстрілів

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару окупантів по Харкову. Розгорнутий штаб, пункти обігріву і харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці розгорнутий штаб з ліквідації наслідків цієї надзвичайної ситуації, а також пересувні пункти обігріву на базі транспортних засобів ДСНС та наметів. В них люди, які втратили свої домівки, або ті, чиї квартири пошкоджені вибухом, зможуть знайти тимчасовий притулок, обігрітись, отримати психологічну допомогу.

Також волонтери World Central Kitchen оперативно розгорнули мобільний пункт харчування, де кожен охочий може підкріпитися і випити гарячої кави.

Наслідки обстрілу Харкова з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждали 62 людини, з яких 6 осіб загинули, 57 поранені. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 2

3 січня о 04:00 та 07:15 окупанти завдали 12 ударів по Київському і Салтівському районам міста. Били ракетами С-300 та Х-22. Внаслідок обстрілів загинули 6 людей. 57 осіб отримали поранення, серед них вісім дітей. Четверо з постраждалих – у вкрай важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться