Що робиться у Харкові станом на ранок (ФОТО)

Кількість загиблих збільшилася до п’яти людей

Наразі у Харкові тривають аварійно-пошукові роботи в одному з житлових будинків, куди вночі влучила ворожа ракета. Вже відомо про п’ять загиблих внаслідок обстрілу міста. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що рятувальники знайшли під завалами тіло ще одного чоловіка.

Також очільник області опублікував фото житлової забудови, де сталися "прильоти".

Аварійність у розбитому РФ будинку у Новобаварському районі рятувальники усунули, розказав у коментарі Суспільному начальник управління ДСНС Харківщини Артем Астахов. За його словами, наразі рятувальники розчищають майданчик, щоб зайшли автокрани — вони підійматимуть плити, які впали всередину будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Діти, волонтер, медики та рятувальники під прицілом окупантів на Харківщині

За минулу добу окупанти обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області, завдавши удари виключно по цивільній інфраструктурі, будинках, автівках та підприємствах. Внаслідок чого загинуло щонайменше п’ятеро людей, ще понад 30 людей дістали поранень різного типу тяжкості. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У Харкові о 23:50 стався ракетний обстріл пʼятиповерхового будинку. Загинули 3 людини. Постраждали 25 людей, них 2 дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Попередньо під завалами знаходяться ще 4 людей. Внаслідок повторного обстрілу пошкоджено пожежний автомобіль рятувальників та "екстренки".

Також зафіксоване влучання в триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості.

Внаслідок обстрілу двоповерхової будівлі виробництва загинула одна людина. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться