Харківщина продовжує горіти: щодня палає ліс (ФОТО)

На Харківщині продовжують вирувати масштабні лісові пожежі

Наразі на території області триває гасіння 14 лісових пожеж на загальній площі понад 3700 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Ворог продовжує нещадно завдавати ударів по лісовим масивам, спричиняючи нові осередки загорань. Завдяки неймовірним зусиллям рятувальників та працівників лісового господарства, з постійним ризиком для життя від обстрілів та детонації мін і нерозірваних боєприпасів, вдалося локалізувати вже 12 пожеж на загальній площі понад 2300 га.

Рятувальники та лісівники продовжують і надалі працюють у надскладних умовах задля ліквідації пожеж та захисту людських помешкань від вогню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Діти, волонтер, медики та рятувальники під прицілом окупантів на Харківщині

За минулу добу окупанти обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області, завдавши удари виключно по цивільній інфраструктурі, будинках, автівках та підприємствах. Внаслідок чого загинуло щонайменше п’ятеро людей, ще понад 30 людей дістали поранень різного типу тяжкості. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У Харкові о 23:50 стався ракетний обстріл пʼятиповерхового будинку. Загинули 4 людини. Постраждали 25 людей, них 2 дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Попередньо під завалами знаходяться ще 4 людей. Внаслідок повторного обстрілу пошкоджено пожежний автомобіль рятувальників та "екстренки".

Також зафіксоване влучання в триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості.

Внаслідок обстрілу двоповерхової будівлі виробництва загинула одна людина. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться