Поліція Харківщини продовжує затримувати людей: що відбувається

Людей затримують за підозрою у причетності до ДРГ

До операторів спецлінії поліції “102” за добу надійшло 1126 викликів від мешканців Харківщини. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки дев’ять громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3920 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили п’ять громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких сім громадян отримали травми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Не втрачаємо надію", – Олег Синєгубов про пошуки людей в Харкові

Серед загиблих у Харкові — жінка, якій близько 80 років, двоє чоловіків, яким близько 60 років, анкетні дані ще двох чоловіків зараз встановлюються, сказав Суспільному речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформує портал "Коментарі". За його словами, заяв про зникнення людей не надходило — точного розуміння, скільки людей ще можуть бути під завалами, немає, пошукові роботи тривають.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про рятувальну операцію, яка триває в Новобаварському районі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться