Мешканцям Харкова рекомендують сьогодні нікуди не виїжджати

Обережно, на сьогодні прогнозують ускладнення погодних умов

За даними синоптиків, сьогодні по Харкову та області очікуються грози, місцями по області шквали 15 - 20 м/с та вдень місцями град. Також оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

При погіршенні погодних умов, Патрульна поліція Харківщини радить утриматись від поїздок. У разі, якщо все ж виїхали у негоду, будьте пильними та дотримуйтесь правил дорожнього руху.

"Друзі, за необхідності, ви завжди можете звернутися по нашу допомогу, зателефонувавши на лінію 102", – наголосили патрульні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині масштабні лісові пожежі – рятувальники працюють під загрозою

На Харківщині вчора вдень ворог завдав масованих обстрілів по лісосмугам і житловим масивам прикордонних населених пунктів Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За даними ДСНС, 5 лісових пожеж загальною площею понад 3300 га наразі ліквідовують рятувальники на території Харківської області.

Всього залучено 104 особи та 32 одиниці техніки, з них 72 рятувальника та 17 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС.

Яка смертельна небезпека загрожує рятувальникам – читайте за посиланням.

Читайте також: У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться