Поліцейські Харківщини провели затримання 80 людей: що відбувається

Людей доставили до територіальних підрозділів для перевірки

Поліцейські Харківщини за добу оперативно опрацювали 1092 повідомлення від громадян. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 80 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили трьох громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

В Основ’янському районі працівники поліції виявили у 42-річного чоловіка 75 пігулок лікарського препарату, обіг якого обмежений. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України.

Минулої доби на території Харківщини сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 9 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ООН готує план реагування на Харківщині: збиратимуть потреби всіх громад

"Досить велика кількість викликів ще зберігається перед регіоном. Звичайно, маємо реагувати на ті щоденні загрози, які у нас є, зокрема маємо готуватися до зимового періоду. Разом з вами повинні сконцентруватися і на підготовці місць компактного проживання, адже тривають евакуаційні заходи", – зазначив Олег Синєгубов.

Як ООН допоможе мешканцям Харківщини пережити зиму – читайте за посиланням.

Читайте також: ДСНС – на фронт: уряд ухвалив скандальну постанову

Уряд прийняв постанову, якою передбачає бронювання, зокрема, працівників ДСНС в обсягах не більше 50 відсотків. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, опублікувавши повний текст постанови.

Журналісти порталу "Коментарі" спитали в експертів-політологів, як такий процес мобілізації та бронювання може вплинути на ситуацію в країні, зокрема і у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться