У Харківській області пролунали потужні вибухи: є поранені

За добу три людини отримали поранення через вибухівки

У Чкаловській громаді трактор підірвався на вибухонебезпечному предметі. Про це повідомили в Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Подія сталася сьогодні об 11:00 у селі Нова Гнилиця. Трактор місцевої  агрофірми наїхав на вибухівку. Внаслідок вибуху уламкові поранення отримав 51-річний чоловік, який знаходився поруч.

Постраждалому надано необхідну медичну допомогу.

Також учора в Ізюмському районі чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Повідомлення про подію надійшло до Ізюмського районного управління поліції 5 червня близько 20:15.

Встановлено, що чоловік перебував біля річки Сіверський Донець в селі Капитолівка Ізюмського району, де взяв в руки невідомий вибуховий предмет. 31-річного потерпілого з травмами доставили до місцевого медичного закладу.

Поліція закликає громадян бути обережними та не наближатися до незнайомих предметів. У разі виявлення таких предметів негайно викликати службу ДСНС за номером "101" або дзвонити на лінію "102".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ООН готує план реагування на Харківщині: збиратимуть потреби всіх громад

"Досить велика кількість викликів ще зберігається перед регіоном. Звичайно, маємо реагувати на ті щоденні загрози, які у нас є, зокрема маємо готуватися до зимового періоду. Разом з вами повинні сконцентруватися і на підготовці місць компактного проживання, адже тривають евакуаційні заходи", – зазначив Олег Синєгубов.

Як ООН допоможе мешканцям Харківщини пережити зиму – читайте за посиланням.

Читайте також: ДСНС – на фронт: уряд ухвалив скандальну постанову

Уряд прийняв постанову, якою передбачає бронювання, зокрема, працівників ДСНС в обсягах не більше 50 відсотків. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, опублікувавши повний текст постанови.

Журналісти порталу "Коментарі" спитали в експертів-політологів, як такий процес мобілізації та бронювання може вплинути на ситуацію в країні, зокрема і у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться