На Харківщині прикордонники врятували людей, у чий дім влучив ворожий снаряд (ВІДЕО)

«Тяжкопоранений постійно кричав»: прикордонники врятували цивільних, чий дім обстріляли окупанти на Харківщині

Після надходження інформації про випадок обстрілу будинків бійці бригади "Гарт" кинулися на допомогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Загасити будівлю змоги вже не було. На місці прикордонники виявили трьох поранених літніх чоловіків, один з яких був "важким". Усім надали домедичну допомогу, стабілізували та евакуювали до медзакладу.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Прифронтова громада на Харківщині купила паркетник за мільйон гривень для доставки гуманітарки та хлібу

Виконавчий комітет Петропавлівської сільської ради Куп’янського району уклав договір із ТОВ “Соллі Плюс” на придбання автівки MitsubishiASX 2.0 CVT за 1,08 млн грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Закупівля автівки пройшла без проведення аукціону, у звʼязку із перебуванням виконавчого комітету Петропавлівської сільської ради на території активних бойових дій.

Читайте також: "Канави з дощечок і паличок" – нардепка перевірила фортифікації на Харківщині

На одному з напрямків фронту Харківської області побувала народна депутат Ірина Геращенко, яка показала, як саме виглядають фортифікаційні споруди, навколо яких так багато обговорень.

"Те, що ми побачили на Харківщині з фортифікаційними спорудами, шокує". – прокоментувала вона та повідомила, що всю інформацію було передано до Тимчасової слідчої комісії по фортифікаціям. Фото та подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться