Атака «шахедів» на Харківщині: де сталися прильоти

Окупанти запустили велику кількість «шахедів» на Харківщину

Сьогодні вночі у Харкові та області було чутно вибухи – це була як бойова робота по БпЛА типу "Shahed", так і влучання в Харківській області. Про наслідки обстрілів у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

02:06 Харківській район, Безлюдівська ТГ, с. Лизогубівка. Внаслідок потрапляння БПЛА Шахед в землю пошкоджено дах будинку, скління вікон, дві господарчі споруди.

00:40 м.Чугуїв. Внаслідок потрапляння БПЛА в землю пошкоджено автомобіль, паркан, водопровідну трубу, вікна дев'ятиповерхового та п'ятиповерхового будинків, амбулаторію, магазин, відділення Укрпошти, приміщення СТО.

7 червня 00:30 смт Малинівка Чугуївського району. Обстріл БПЛА та С-300 території бази відпочинку. Пошкоджені будинки та майно.

15:50 с. Білий Колодязь Чугуївського району. Обстріл КАБ на відкритій території, інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

11:20 с. Томахівка Чугуївського району. Ворожий  обстріл КАБ населеного пункту, внаслідок якого зруйновані будівлі приватного господарства.

11:00 Чугуївський район, Чкаловська ТГ, с. Нова Гнилиця, наїзд трактором на міну "пелюстка", водій отримав поранення та був доставлений до медзакладу.

08:50 м. Ізюм, на території міського цвинтаря під час копання ями для поховання чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої, госпіталізований.

На Харківському напрямку російський агресор активних наступальних дій не проводив, намагається витіснити наші підрозділи, завдаючи інтенсивного вогневого впливу. Ситуація контрольована.

На Купʼянському напрямку російські окупанти протягом дня намагаються просунутися до наших позицій в районах Дружелюбівки та Петропавлівки. Три атаки противника відбито Силами оборони.

На фото: наслідки ударів по Чугуєву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Чому українці сидять годинами без світла і хто на цьому заробляє

Досить дивне питання – чому українцям не вистачає електроенергії, і вони змушені жити у графіку "2 по 2", тобто 2 години зі світлом і дві без, і це якщо дуже пощастить. Здавалося б, відповідь очевидна – тому що ракетні атаки росіян ведуться на об'єкти енергетики. Але при цьому наймасовіша атака по українській енергетиці цього року припала на 22 березня, коли були знищені або виведені з ладу електростанції від Харкова до Львова.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться