Окупанти б’ють по газовій інфраструктурі Харківщини

Від обстрілів рф постраждали газові мережі трьох громад області

З початку місяця фахівці Харківської філії "Газмережі" ліквідували майже 10 пошкоджень газових мереж, що сталися через обстріли ворогом Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газовиків.

На території Золочівської, Куп’янської, Малоданилівської громад снарядами були перебиті розподільні газогони низького тиску, мережі багатоквартирних та приватних будинків.

Ремонт розподільного газопроводу низького тиску та частини будинкових комунікацій проведено без припинення газопостачання до споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що мешканці зробили в Основ’янському районі (ФОТО)

В одному з дворів на пр. Гагаріна (Основ'янський район) мешканці багатоповерхівок створили трояндові клумби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Залежно від сезону там висаджують тюльпани, нарциси, маки, троянди, петунії, хости. Фото – за посиланням.

Читайте також: Група Нафтогаз передасть Харкову газопоршневу енергетичну установку "Deutz", яка може виробляти електричну та теплову енергію для потреб міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Установку нададуть за домовленістю очільника Групи Нафтогаз Олексія Чернишова та Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Як неодноразово раніше підкреслював Ігор Терехов, встановлення когенераційних установок та блочно-модульних котелень - це один із кроків у підготовці до наступного опалювального сезону. Це сприятиме децентралізації системи теплопостачання, забезпечить енергобезпеку та енергоефективність. Чи допоможе це Харкову – читайте за посиланням.



Vlasik

7 червня 2024, 15:25

ГАЙДАЙ: Підвищення ціни на електроенергію — результат монополії влади та олігархів на енергоносії https://youtu.be/XQFQmoYjjmY?si=VI7kVIBCw7GlAycw

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться