На Харківщині «швидка» з важкопораненим потрапила в ДТП

Автівку «екстренки» не пропустив легковик, через що постраждали медики

8 червня сталося ДТП за участю спеціалізованого автомобіля служби екстреної медичної допомоги, під час виконання невідкладного службового завдання та легкового автомобіля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

За повідомленням Центру, бригада ЕМД забрала з  Вовчанського напрямку важко пораненого і транспортувала його на ШВЛ, на шляху трапилась зупинка кровообігу. Після проведення реанімаційних заходів було відновлено серцеву діяльність. Поранений потребував термінової доставки в лікувальний заклад, через що бригада рухалась з увімкненими спецсигналами (звуковими та світловими).

"Однак, на вул. Тюрінській водій легкового авто не звернув на них увагу і не пропустив бригаду. Лікар та фельдшер отримали чисельні забої. Поранений, на щастя, в ДТП не постраждав, його було передано в інший реанімобіль і доправлено в лікарню", – зазначили у медустанові.

Бригада не змогла продовжити працювати, а автівку протягом невизначеного  часу навіть не можна ремонтувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Тривають наші контрударні дії – Зеленський про ситуацію на Харківщині

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що відбувається на фронті та де найскладніша ситуація, про яку йому доповів Головнокомандувач Збройними Силами Сирський.

"Сумщина: наші сили повністю контролюють ситуацію. Продовжується активність російських диверсійних груп. Їх знищують. І будуть знищувати. Що стосується села Рижівка, окупант спробував реалізувати там операцію пропагандистського характеру. Станом на ранок російський прапор у селі знищено, присутності окупанта немає", – зазначив глава держави.

Він повідомив, що на Харківщині тривають наші контрударні дії. "Бачимо, які кроки планує ворог та яку передислокацію проводить. Будемо відповідати", – наголосив президент.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться