Тривають наші контрударні дії – Зеленський про ситуацію на Харківщині

Президент повідомив про ситуацію на фронті та кордоні з росією

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що відбувається на фронті та де найскладніша ситуація, про яку йому доповів Головнокомандувач Збройними Силами Сирський.

"Сумщина: наші сили повністю контролюють ситуацію.

Продовжується активність російських диверсійних груп. Їх знищують. І будуть знищувати.

Що стосується села Рижівка, окупант спробував реалізувати там операцію пропагандистського характеру. Станом на ранок російський прапор у селі знищено, присутності окупанта немає", – зазначив глава держави.

Він повідомив, що на Харківщині тривають наші контрударні дії.

"Бачимо, які кроки планує ворог та яку передислокацію проводить. Будемо відповідати". – наголосив президент.

Він також повідомив, що найбільш важка ситуація на Донеччині, там Сили оборони України роблять усе для стабілізації та захисту наших позицій.

"Дякую всім нашим солдатам, сержантам і молодшим офіцерам, які зараз у боях та на бойових постах і повністю реалізовують наші завдання в цій війні. Цей тиждень надзвичайно важливий для українських міжнародних позицій. Дипломатія, щоб досягати необхідних результатів, завжди повинна спиратися на ефективну силу. Саме тому зараз маємо вистояти проти будь-яких російських ударів та провокацій на фронті й у прикордонні. І маємо завдавати окупанту саме таких втрат, які наближають нашу українську перемогу на всіх рівнях", – підкреслив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові провели евакуацію: є загиблі (ФОТО)

9 червня о 17:26 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 9-поверховому житловому будинку на вул. Золочівській, що у Холодногірському районі міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці події рятувальники встановили, що горить квартира на дев’ятому поверсі будинку. В ході гасіння пожежі з верхніх поверхів було евакуйовано 25 осіб. На жаль, на пожежі загинула 45-річна мешканка квартири, де сталася пожежа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться