Рибалка з Харкова загинув від «Іскандера»

Вбили рибалку прямо на березі - окупанти обстріляли Сіверський Донець

Іскандером окупанти атакували Чугуївський район, вогонь відкрили з іншого боку річки. В цей момент поблизу дамби рибалили двоє чоловіків. Один із них з пораненнями в лікарні, інший загинув на місці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

Обидва чоловіки приїхали на відпочинок з Харкова та обрали тихе місце на річці поблизу Есхара. У загиблого чоловіка залишилося двоє дітей, сам він працював водієм в дорожній компанії, а родина зараз в Ірландії.

"Нагадую та хочу знову застерегти: росіяни роблять все, щоби залякати та максимально тероризувати та вбити цивільних. На цьому узбережжі не було жодного військового об'єкту, техніки. Але ворог свідомо б'є по таких місцях. Закликаю всіх бути максимально обережними", – наголосив слідчий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області планують збудувати підземну школу вдвічі дорожче, ніж у Харкові

Наталинська сільська рада (Красноградський район) оголосила чергові торги щодо будівництва шкільного укриття. За рік вартість проєкту зросла вдвічі – до 127,7 мільйонів гривень.

Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з сайту “Prozorro”, інформує портал "Коментарі".

Укриття для ліцею в Наталиному розраховане на 400 осіб, у техзавданні є будівництво баскетбольного та спортивного майданчика, оновлення доріжок та тротуарів.

Для порівняння, перша підземна школа у Харкові може вмістити одночасно 450 учнів, а її вартість складала 58,8 млн грн, тобто у понад два рази дешевше укриття у Наталиному. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться