Жителя Харківщини знайшли мертвим у горах у день його народження

Тіло людини без ознак життя виявили в горах поблизу кордону

Про жахливу знахідку на схилі гори Піп Іван Мармароський прикордонному наряду 9 червня вранці повідомив місцевий мешканець. До місця події прикордонники викликали співробітників ДСНС та поліції.

За даними Держприкордонслужби України, загиблий, якого знайшли днями неподалік кордону, виявився жителем Харківщини. Він вважався безвісти зниклим з листопада 2023 року.

У листопаді 2023 року чоловіка зупинили на одному з контрольних постів при в’їзді у прикордоння. З його слів, на Закарпаття він прибув з метою купівлі автомобіля. Проте прикордонники встановили, що справжня мета – спроба незаконного перетину кордону.

За кілька днів інформація про його зникнення з’явилася у базі розшуку людей МВС. Ймовірно, чоловік все ж спробував незаконно перетнути кордон, проте не зміг подолати високогір’я.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області судитимуть колишніх військовослужбовців ТЦК

Протиправна діяльність їх полягала у викраденні нафтопродуктів, які перебувають у магістральних трубопроводах Харківської області. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години фігуранти за допомогою спеціального обладнання вчиняли крадіжки.

Таким чином обвинувачені викрали газового конденсату, який належить Філії УПГГК АТ "Укргазвидобування", на загальну суму понад 400 000 грн.

Читайте також: На Харківщині сталася бійка між чоловіком та представником ТЦК – у відомстві даликоментар

Інцидент стався 10 червня під час оповіщення громадян у місті Мерефа Харківської області. За даними Харківського ОТЦК та СП, військовослужбовці запропонували громадянину пред’явити  військово-облікові  документи, отримали відмову у грубій формі та запропонували дочекатись співробітників Національної поліції для подальшого з’ясування. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться