У Харкові мешканці ЖК подали колективну скаргу

Держпродспоживслужбою розглянуто колективну скаргу мешканців ЖК «Журавлівський»

Мешканці ЖК "Журавлівський" поскаржились на несанкціоноване викидання сміття поряд з житловим комплексом. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за участю фахівців Державної екологічної інспекції у Харківській області, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради та КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" провели розгляд звернення, інформує портал "Коментарі".

За результатом проведених заходів ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище і налагоджена система своєчасного вивезення сміття та очищення території.

За згодою мешканців ЖК "Журавлівський" було обране оптимальне місце розташування контейнера для збору великогабаритного сміття. Також їм надали телефон диспетчера КП "Комплекс з вивозу побутових відходів", таким чином у разі наповнення контейнера на 2/3 мешканці самі можуть ініціювати вивезення сміття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шахраї масово зламують акаунти у телеграмі: чого не варто робити мешканцям Харкова

Шахраї останнім часом масово зламують акаунти в телеграмі. Як це відбувається: у телеграм Ви отримуєте повідомлення від людини, що є у Вашому списку контактів. Людина просить Вас проголосувати за когось з його рідних, який бере участь у конкурсі. І дає посилання нібито на голосування. Після того, як Ви переходите за посиланням, Ви втрачаєте доступ до свого акаунту. В цей час шахраї розсилають повідомлення від Вашого імені людям у Вашому списку контактів. Просять гроші, тощо.

Читайте також: Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" 19 червня будуть проводити ремонтно-відновлювальні роботи на підземному газопроводі у Салтівському районі міста. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання мешканцям деяких будинків цього району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Адреси – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться