В одному з районів Харкова не буде газу: що кажуть фахівці

«Газмережі» проведуть ремонтно-відновлювальні роботи у Салтівському районі Харкова

Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" 19 червня будуть проводити ремонтно-відновлювальні роботи на підземному газопроводі у Салтівському районі міста. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання мешканцям деяких будинків цього району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Актуальні адреси тимчасового відключення газу розміщені на офіційному сайті Харківської міської філії "Газмережі" у розділі "Новини".

Газовики просять споживачів бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова та області можуть бути взимку з теплом – Уряд виділив кошти

Уряд виділив для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 15 до 21 червня включно опублікували у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Переглянути – можна за посиланням.

У харківській поліції опинилися 80 людей: що сталося

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться