У Харкові на Журавлівці сталася трагедія

Поліція встановлює обставини смерті неповнолітньої дівчини на водоймі у Київському районі Харкова

Повідомлення про трагедію надійшло до Харківського районного управління поліції № 1 21 червня о 18:22. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські встановили, що дві однокласниці самостійно прийшли на Журавлівське водосховище. Одна з дівчат зайшла глибоко у воду, однак плавати не вміла. Подруга помітила, що дівчина почала тонути та покликала на допомогу. Разом з відпочиваючою жінкою вони покликали рятівників, які знаходились неподалік. Рятівники витягли вже непритомну дитину, намагались проводити реанімацію, але врятувати дівчину не вдалося.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". 

Поліцейські звертаються до харків’ян: шановні батьки, слідкуйте за дозвіллям дітей та не дозволяйте їм самостійно відвідувати водойми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція розслідує обставини загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Батьки негайно повезли дитину назустріч бригаді медиків, щоб якнайшвидше надати кваліфіковану медичну допомогу. Проведені реанімаційні заходи позитивних результатів не дали.

Читайте також: Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться